Over Tessa Berns

GZ-psycholoog | psychotherapeut | cognitief gedragstherapeut 

Psychotherapie zie ik als een intensief traject waarin we samen werken aan inzicht en verandering in uw klachten en problematiek. Hierbij is wat mij betreft een samenwerkingsrelatie de basis, waarbij wordt gekeken naar de best passende behandeling die past bij uw hulpvraag en behoefte van dat moment.

U kunt bij mij terecht als u bent vastgelopen in het dagelijks leven. Vastgelopen omdat er zich een schokkende gebeurtenis heeft voorgedaan, vastgelopen omdat er sprake is van een langdurige overbelasting, vastgelopen omdat de manier van problemen oplossen niet goed meer werkt.

Met behulp van persoonsgerichte psychotherapie proberen we te ontdekken hoe dit in elkaar zit en proberen we meer in contact te komen met uw gevoelens, behoeften en grenzen.

Ik zie mezelf als iemand die met een nuchtere betrokkenheid en humor kan ondersteunen en confronteren. Ik kan werken vanuit diverse therapeutische kaders (cognitieve gedragstherapie, kortdurende psychodynamische psychotherapie, schematherapie) en met diverse technieken (w.o. EMDR, Mindfulness). 

BIG-Register:39910976525 (Gezondheidszorgpsycholoog)
59910976525 (Psychotherapeut)
Individuele kwaliteitsstatuut:Kwaliteitsstatuut
Kamer van Koophandel:Psychotherapiepraktijk Berns: 81374232
Vereniging/ lidmaatschappen:Vereniging Cognitieve Gedragstherapie (VCGt)
Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychotherapeuten (LVVP)
Werkdagen:maandag, dinsdag, donderdag